Jump to content


Failed to authenticate - explanation/solutions

authenticate problem alpha failed to authenticate account

  • Please log in to reply
82 replies to this topic

Oomiicroon #61 Posted 27 January 2017 - 08:04 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 1
  • Member since:
    04-11-2013

just sign the 2dna and log as NA

Work for me

 

 

 

 



Lordindo #62 Posted 28 January 2017 - 07:29 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 1
  • Member since:
    01-28-2017

View PostGriffoz, on 27 January 2017 - 07:32 PM, said:

Do I need the eu version of the wargaming game center installer? Because I got the wargaming_game_center_install_na and I play on eu server. I have tried everything to try getting the authentication to work and I still can't understand what I am missing atm.

 

Sent a ticket and waiting for reply. Hope I get to play. :)

 

Well I was kind of right. ^^

Responsible for this situation was system used in the email - as we are inviting players from all over the world, those links were sending everyone to their regional servers. Unfortunately, in a few cases it seems the system malfunctioned and sent to wrong servers - as in your case. Instead of EU, you seem to have been directed to NA one. Please accept our apologies for this situation!

 

I think I experienced the same issue as you did. But with me, I think it concerned the creation of an account on NA instead of EU. All in all pretty sucky, so will wait for next alpha weekend. And hopefully all will go well then.

Xeir #63 Posted 28 January 2017 - 07:35 PM

    Centurio Hastatus Prior

  • Praetorian
  • 520
  • Member since:
    02-06-2012
if you will write to Wargaming suuport they should be able to change you to EU before next tests.

petboj1 #64 Posted 28 January 2017 - 11:43 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 1
  • Member since:
    11-24-2013

Hello, I have the problem with autentification because I also had a problems with wargaming previous account when I installed Alpha and and Wargaming center for TW Arena...

 

Can I be listed with my another (older) wargaming account for next alpha testing? Maybe with that access I could play?

 

Thanks. (I resolve a problem and can play on US servers with another account with the same email :S Change those things :);)


Edited by petboj1, 29 January 2017 - 12:04 AM.


abraxii #65 Posted 29 January 2017 - 01:55 AM

    Tiro

  • Closed Alpha Gladiator
  • 1
  • Member since:
    05-20-2014

>you have access to alpha

oh yay! ive missed total war arena so much

>Failed to Authenticate

:/



GrimDenier #66 Posted 24 February 2017 - 05:16 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 2
  • Member since:
    01-28-2015

NA server just says NO service in game

 



KoaFidCZ #67 Posted 24 February 2017 - 06:26 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 2
  • Member since:
    06-11-2013
can i somehow change the region? It was really confusing at the first time, so I accidently activated the game on Asia, but I'd like to play on Eu servers. That changing region system is unpractical I think...

oxo000 #68 Posted 24 February 2017 - 08:03 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 3
  • Member since:
    02-22-2017
that's just a test to see what is written under my avatar ;)

oxo000 #69 Posted 24 February 2017 - 08:05 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 3
  • Member since:
    02-22-2017

View Postoxo000, on 24 February 2017 - 08:03 PM, said:

that's just a test to see what is written under my avatar ;)

 

"Concilium Plebis "

 

 

Noooooooooooooooooooo...

 

I got an invitation to the Alpha on another ID (oxo00) but my mail adress was suddenly not recognised when I wanted to log in. I can send a picture to any admin to prove it. So i created this one (oxo000), thinking it would be possible for me to join game when servers would be up.

 

-> "Fail to authenticate"...

 

Can you help me ?


Edited by oxo000, 24 February 2017 - 08:11 PM.


Xeir #70 Posted 24 February 2017 - 08:13 PM

    Centurio Hastatus Prior

  • Praetorian
  • 520
  • Member since:
    02-06-2012
https://eu.wargaming...support/tickets

oxo000 #71 Posted 24 February 2017 - 08:34 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 3
  • Member since:
    02-22-2017

View PostXeir, on 24 February 2017 - 08:13 PM, said:

 

already done, but thank you

 

time to wait :)



Volgan #72 Posted 24 February 2017 - 09:28 PM

    Tiro

  • Closed Alpha Gladiator
  • 1
  • Member since:
    04-12-2011
Damned annoying

xxMUMJUGGLERxx #73 Posted 24 February 2017 - 09:29 PM

    Tiro

  • Closed Alpha Gladiator
  • 1
  • Member since:
    02-24-2017

I keep trying to submit a ticket, but its just loading forever.... i either need this account merged with my NA account (this account was only made because the link in your email took me to an Asia wargamming site where it said my email was not signed up, so i signed up again using the same email. So when i try to sign NDA, and it logs me in, it authenticates with my NA account and fails...becuase no code is on that one). Or i need this account deleted and a new code to attach to my NA account. Frustration level is at 1000 right now.

 

the ticket was finally submitted.


Edited by xxMUMJUGGLERxx, 24 February 2017 - 09:32 PM.


MacSheepy #74 Posted 24 March 2017 - 01:16 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 6
  • Member since:
    03-15-2015
dam wtf

MacSheepy #75 Posted 24 March 2017 - 01:23 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 6
  • Member since:
    03-15-2015
I sent in my ticket its number is #1854415 and is send a screenshot of the alpha code if that helps

fiestahossa #76 Posted 24 March 2017 - 01:27 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 2
  • Member since:
    04-19-2013

Thats funny.....you guys cant even build a launcher that works ?............this game will :sleep:

 

Im not interested in solutions for log in bugs.

 

I want to test the game.

 

Not working ? Not playing.



Xeir #77 Posted 24 March 2017 - 01:35 PM

    Centurio Hastatus Prior

  • Praetorian
  • 520
  • Member since:
    02-06-2012
dd

Edited by Xeir, 24 March 2017 - 01:50 PM.


Needsoil #78 Posted 24 March 2017 - 09:29 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 4
  • Member since:
    10-29-2013

It seems there lies the problem Aiden,

i have an older WOT username, which keeps coming up when i log in, Needsoil,

while my Arena name is Clovis009, gamename Clovis.

I've tried to delete the files, but no luck.

Both accounts are linked to the same email, strange that it won't work, just had this problem once(changing server helped then, not this time.)


Edited by Needsoil, 25 March 2017 - 10:51 AM.


ShowONO_O #79 Posted 28 April 2017 - 06:29 PM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 2
  • Member since:
    03-29-2015
so last 3 alphas i could play with this account and now i cannot ?

MrConway #80 Posted 29 April 2017 - 06:01 PM

    COMMVNITVS TEAMVS

  • WG Staff
  • 26
  • Member since:
    10-03-2013

View PostNeedsoil, on 24 March 2017 - 09:29 PM, said:

It seems there lies the problem Aiden,

i have an older WOT username, which keeps coming up when i log in, Needsoil,

while my Arena name is Clovis009, gamename Clovis.

I've tried to delete the files, but no luck.

Both accounts are linked to the same email, strange that it won't work, just had this problem once(changing server helped then, not this time.)

 

I could not find your other accounts and this one does not have access to TWA yet.

 

Please get in touch with our support team, hopefully they can help you sort the problem out: https://eu.wargaming.net/support/tickets/create







Also tagged with authenticate, problem, alpha, failed to authenticate, account

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users