Jump to content


question about new update and "easy anticheat.exe"

#install #easyanticheat.exe

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

De_Dondersteen #1 Posted 25 October 2017 - 10:31 AM

    Tiro

  • Closed Alpha Gladiator
  • 1
  • Member since:
    01-09-2016
I got this new update for Arena which I downloaded as it hasn't worked sofar. Now this program "easy anticheat.exe" wants to install something from my harddrive. It was in the download for Arena, but I don't like the looks of it and I cannot find anything of it on WoW. What does it do or is it supposed to do? Can you elaborate in this?

Xeir #2 Posted 25 October 2017 - 10:41 AM

    Praefectus Castrorum

  • Praetorian
  • 1,245
  • Member since:
    02-06-2012

http://forum.totalwa...3134#entry23134

 

 

Block Quote

 

NEW - EasyAntiCheat Integration

We have integrated EasyAntiCheat into Total War: ARENA, with the intention of dissuading cheaters and countering hacking attempts that may have implications on the community experience. When launching this update for the first time you will be prompted to install EAC in order to launch and play the game. Further information can be found, including any FAQs, if you have installation and setup issues via their website: https://www.easyanticheat.net/.

 

 



azazeldelitche #3 Posted 26 October 2017 - 06:36 PM

    Tiro

  • Closed Alpha Gladiator
  • 2
  • Member since:
    08-12-2015

Hello

 

I have installed arena and easyanticheat

easyanticheat is a sevice and is only activ when you play with arena.

I uninstall the game, no problem but easyanticheat was still there.

then i used the uninstall from easyanticheat : the service was gone but 5 or 6 files are still there.

It was finaly okay when  i manualy deleted the last files of easyanticheat.

so now you know.

 


Edited by azazeldelitche, 02 November 2017 - 10:27 AM.


CaptCook77 #4 Posted 03 November 2017 - 11:06 PM

    Tiro

  • Closed Alpha Gladiator
  • 2
  • Member since:
    11-30-2015
Great idea on WG.  I checked out EAC, I am good with them too.  however I have 2 computers  one for playing games and the other for personal stuff.  Plus I don't cheat, as I like clean game playing. So 2 thumbs up WG.  I know they will do away with it as the game will not launch.  Shame really

Xeir #5 Posted 04 November 2017 - 04:59 PM

    Praefectus Castrorum

  • Praetorian
  • 1,245
  • Member since:
    02-06-2012
https://totalwararen...-never-prosper/

Bob_O #6 Posted 28 November 2017 - 11:44 AM

    Tiro

  • Concilium Plebis
  • 1
  • Member since:
    07-27-2011

Installed it and the game doesnt work.

 

All my other experiences of EAC are it breaking games. It made Robocraft unplayable for a long time when they added it. 



Xeir #7 Posted 28 November 2017 - 12:31 PM

    Praefectus Castrorum

  • Praetorian
  • 1,245
  • Member since:
    02-06-2012

View PostBob_O, on 28 November 2017 - 01:44 PM, said:

Installed it and the game doesnt work.

 

All my other experiences of EAC are it breaking games. It made Robocraft unplayable for a long time when they added it. 

 

add game to firewall exeptions ....




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users