Jump to content


How to change user in the game?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

Maciex105 #1 Posted 25 March 2017 - 02:42 PM

    Munifex

  • Closed Alpha Gladiator
  • 20
  • Member since:
    11-03-2012

Hi all,

 

My friend was playing on his account on my computer and now I would like to play on my account. But how to change the account?

 

See you on the battlefield,

 

Maciex105


Edited by Maciex105, 25 March 2017 - 02:51 PM.


Dryakarios #2 Posted 25 March 2017 - 02:50 PM

    Munifex

  • Closed Alpha Gladiator
  • 98
  • Member since:
    05-02-2012

if you pass by wargaming center you need to log with the good account in wargaming center



Maciex105 #3 Posted 25 March 2017 - 02:57 PM

    Munifex

  • Closed Alpha Gladiator
  • 20
  • Member since:
    11-03-2012
But there is no any log in page in WG center... At least i can't find it...

Maciex105 #4 Posted 25 March 2017 - 03:46 PM

    Munifex

  • Closed Alpha Gladiator
  • 20
  • Member since:
    11-03-2012

View PostMaciex105, on 25 March 2017 - 03:57 PM, said:

But there is no any log in page in WG center... At least i can't find it...

 

So? Where i should log in? Lol I really can't find it :P

Ph3lan #5 Posted 25 March 2017 - 03:58 PM

    COMMVNITVS TEAMVS

  • WG Staff
  • 16
  • Member since:
    11-09-2011

Hi Maciex105!

 

If you would like to change the account you use to log in to the game clear the cache and cookies in your browser (the one you used to accept the NDA and log in with you Wargaming ID). If you do this, you will be prompted to accept the NDA and log in with your account again.

 

- Ph3lan



Maciex105 #6 Posted 25 March 2017 - 04:45 PM

    Munifex

  • Closed Alpha Gladiator
  • 20
  • Member since:
    11-03-2012
It doesn't work... I've even uninstalled my browser (firefox). I cleared WGC cache, logs... I'm logged on WG.net on my account (on Microsoft Edge) and it's still his account. The game doesn't ask for NDA. It's just starting on his account

Maciex105 #7 Posted 25 March 2017 - 04:47 PM

    Munifex

  • Closed Alpha Gladiator
  • 20
  • Member since:
    11-03-2012
Common! Why there is no normal log in page??!! So what else can i do?

Ph3lan #8 Posted 25 March 2017 - 05:03 PM

    COMMVNITVS TEAMVS

  • WG Staff
  • 16
  • Member since:
    11-09-2011

Please try the following troubleshooting steps:

 

go on your desktop and press "windows" key + "R"

type in %appdata%

Go in the Creative Assembly folder

Then in the Total War: ARENA folder

Then go into the scripts folder

And delete the config.script file

 

If that fails, delete the full ARENA folder from this same location

 

This should solve the problem

 

 



Xeir #9 Posted 25 March 2017 - 05:03 PM

    Centurio Hastatus Prior

  • Praetorian
  • 963
  • Member since:
    02-06-2012

http://forum.totalwa...ead-this-first/

 

delete logs folder.



Maciex105 #10 Posted 25 March 2017 - 05:21 PM

    Munifex

  • Closed Alpha Gladiator
  • 20
  • Member since:
    11-03-2012

Ahhhh... appdata! I was searching folders for some data of WGC and arena and I was like "there was something somewhere.. Program Data?" I completely forgot about appdata..!

Thanks a lot guys.. I was quite noobish and panic because i couldn't play :P

 

Regards and see you on the battlefield,

 

Maciex105

 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users